HIER-RO Coaching

De HIER staat voor de Hier-en-Nu
Datgene wat je denkt, voelt en doet in het moment. Het verleden is geweest en kan niet meer aangepast worden. De toekomst is maakbaar, de hier-en-nu bepaalt wat er in de toekomst gebeurt. In mijn coach-bijeenkomsten ben ik zeer alert op wat er op dat moment gebeurt en maak ik graag gebruik van dit hier-en-nu moment.

De RO staat voor Roland  
Ik vind gelijkwaardigheid belangrijk, ook in het coachtraject zal ik me gelijkwaardig opstellen. Een andere kernwaarde van mij is dat ik de ander graag zie ontwikkelen, zie groeien. Ik zie dit als mijn bijdrage in onze samenleving. Ik coach graag op een laagdrempelige, directe en soms prikkelende manier. Altijd uit vertrouwen en respect voor de ander.

HIER-RO klinkt natuurlijk als Hero
Ben je niet altijd blij met jezelf? Valt er meer uit je handelen te halen? Loop je vast in je dagelijkse werk, of hoor je van anderen dat je niet helemaal jezelf bent? Wil je ander werk, maar weet je niet wat bij je past? Schakel mij dan is als life coach. Ik heb verschillende trajecten waarmee we jou weer balans krijgen, of waarmee we gaan ontdekken wat nu écht de volgende stap in jouw leven wordt!

Wat voor een individu geldt is ook naar teams te vertalen. Een team kan net als bij mensen uit balans zijn. Daar kunnen verschillende oorzaken voor zijn, maar de gevolgen zijn voor alle betrokkenen vervelend. Het is daarom belangrijk om snel actie te ondernemen. Ik ga met het team aan de slag en onderzoek wat de oorzaak is en werk samen met het team aan een oplossing.

Waar wil jij mee aan de slag gaan? Ik kijk uit naar onze kennismaking.