Roland Gijsel – Life coach

Aangenaam kennismaken, mijn naam is Roland Gijsel. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in wat mensen doen en wat hun drijft. En zoveel mensen, zoveel gezichten. Voor mij als coach is het interessant om bij al die verschillende mensen het beste naar boven te halen. Als life coach sta ik in het bijzonder stil bij de vragen:

“wie ben ik?”, “wat wil ik?” en “wat kan ik?”

Als coachend leidinggevende heb ik veel ervaring opgedaan met het coachen van teams en individuele teamleden. Daarnaast heb ik de laatste jaren als zelfstandig coach mooie coachingtrajecten doorlopen waar mijn cliënten stuk voor stuk sterker uitkwamen. 


Mijn stijl van coachen is direct, laagdrempelig en open. Je voelt je hierdoor snel op je gemak. Met coaching moet je iets bereiken. Ik zorg er daarom voor dat je gaat nadenken over de vraag die je hebt ingebracht. Ik stel gerichte vragen en ik kan het soms niet laten om je een beetje te prikkelen. Natuurlijk altijd vanuit een positieve insteek. Door mijn vragen ga je nadenken over jezelf. Je wordt bewuster van hetgeen je denkt, wat je voelt en wat je wilt.

Veel mensen ervaren het als een stap om zich te laten coachen. Ik laat je zien dat gecoacht worden leuk is en je écht iets brengt. Ervaar de passie en toewijding en het effect hiervan op jou. Het is een traject wat we samen in gaan. 

Ik ben gecertificeerd door StiR, een onafhankelijke partij die keurmerken afgeeft aan professionele begeleiders, en hou door intervisie, opleidingen, trainingen en het volgen van congressen mijn coach-skills up-to-date.

Aan de slag

Wil je aan de slag met je eigen ontwikkeling of heb je een coachvraag? Dan spreek ik je hopelijk snel.

    Om spam te voorkomen vragen we je de
    onderstaande code over te typen.

    captcha