We werken allemaal steeds langer. Dan is het fijn als je een baan hebt waar je veel plezier aan beleeft. Op sommige momenten in je leven kom je op een punt dat je daarin nieuwe keuzes moet of wil maken. Dat kan bij een reorganisatie zijn of als je het gevoel hebt dat je iets anders wilt gaan doen.

Ben je 45 jaar of ouder? Zet dan met mij de eerste stap richting je nieuwe loopbaan!

Hoe pak ik dat aan?
Als je verder gaat kijken is het belangrijk om te weten wie je bent, wat je kan en wat je wil gaan doen. Dat gaan we daarom eerst onderzoeken. Ik ga je uitdagen om goed naar jezelf te kijken. Ik ga je ook vragen om je omgeving daarbij te betrekken. Wees niet bang, want dat is ontzettend leuk om te doen. Bovendien weten anderen vaak beter dan jijzelf in welke richting je moet zoeken. 

Dit biedt jou mooie inzichten: welk gedrag laat jij zien aan je omgeving en hoe ervaren anderen dit? Welke kwaliteiten vind jij bij jou passen en hoe ziet jouw omgeving dit? Dit is spannend, maar het gaat je zeker helpen.

Wat levert jou dit op?
Met de start die je met mij maakt, kun je concrete acties gaan ondernemen. Je weet namelijk beter wie je bent en welke baan bij jou past. Aan de hand van de nieuwe inzichten die je over jezelf hebt gekregen, ga je aan de slag met je CV, de brieven en Linkedin. Daarna kan het echte solliciteren gaan beginnen. 

45 jaar of ouder? Werk voordelig aan je toekomst.
De overheid stelt een subsidie van EUR 600,00 ter beschikking voor werkenden van 45 jaar en ouder voor een gedegen toekomstoriëntatie. Als je met mij aan de slag gaat, verzorg ik de subsidieaanvraag voor jou.

Aan de slag!
Ben je 45 jaar of ouder en wil of moet je een nieuwe stap maken in je loopbaan? Neem dan contact met mij op zodat we samen de eerste stap kunnen zetten.