Ben je op zoek naar een totaal nieuwe baan? Zoek je een andere functie binnen dezelfde organisatie? Of wil je ontdekken wat de knelpunten zijn waar je in je baan tegenaan loopt? Ga dan aan de slag met loopbaancoaching.

In mijn loopbaancoaching maak ik gebruik van onder andere coachspellen en een DISC-analyse. Op een zeer praktische en laagdrempelige manier leer je veel over jezelf en over de eisen en wensen van jouw nieuwe baan. 

Jouw profiel
Ik ga met je aan de slag om jouw profiel op te stellen. Jouw profiel bestaat uit jouw drijfveren, waarden en normen, overtuigingen, behoeftes en kwaliteiten. We gaan dus inzichtelijk maken wat niet zomaar zichtbaar is bij je. Deze onderdelen van het profiel bepalen wie je in feite bent, wat je allemaal kan en waar jouw interesses liggen.

We hebben het dan over de essentiële vragen:

  • Wie ben ik?
  • Wat wil ik?
  • Wat kan ik?

Dit profiel wordt compleet gemaakt met de randvoorwaarden waar jouw nieuwe baan aan moet voldoen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan reistijd en gewenste cultuur van de organisatie.

Uit onze gesprekken stel je, onder mijn begeleiding een meetlat op. Deze meetlat bevat de belangrijkste punten waar jouw nieuwe baan aan moet voldoen. Deze meetlat dient als checklist in jouw zoektocht naar vacatures.

Aan de slag met loopbaancoaching?
Wil je een volgende stap gaan maken, maar weet je niet hoe? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.