Life coaching gaat over de patronen in je leven. We hebben allemaal patronen, maar als deze niet effectief zijn merk je dat. Je kunt dit merken aan je emoties zoals een kort lontje of juist snel verdrietig of angstig zijn. Je kunt het ook merken aan je relaties, hoe komt het dat anderen mij ontwijken? Of juist beklemmen? En je merkt het vaak ook aan je lichaam: Je slaapt bijvoorbeeld slecht, je bent moe of lusteloos, je ervaart onrust, je ervaart een hoge ademhaling, een hoge spierspanning of je hebt het gevoel dat je stilstaat of dat je juist continu aanstaat of iemand vertelt dat je niet helemaal jezelf bent. Als dit langer aanhoudt, is het goed om een life coach zoals ik in te schakelen en het is heel prettig dat je kunt afspreken in je directe woonomgeving, in Goirle.

De oorzaken van onbalans als life coach in Den Bosch onderzoeken

In de meeste gevallen heeft de situatie waarin je zit een diepere oorzaak. Al deze oorzaken hebben te maken met aanpassingen die je hebt moeten maken in je leven. Vaak zijn deze aanpassingen, die we ook copingmechanismen of overlevingsmechanismen noemen, al ontstaan op zeer jonge leeftijd. Bijna altijd gaan die aanpassingen gepaard met een disbalans in denken, willen en voelen. Het denken komt op de voorgrond en je intuïtie en onderbuikgevoel komen op de achtergrond. Je gaat handelen vanuit je hoofd. Daar krijg je op een gegeven moment last van. Dit kan zich op diverse manieren uiten zoals in het moeite hebben met het maken van keuzes, moeite hebben om je grenzen aan te geven, moeite hebben om emoties te benoemen, om te voelen en in piekeren enzovoort. Vaak voorkomende symptomen:

 • je hebt moeite om grenzen te stellen
 • je komt niet genoeg voor jezelf op
 • je hebt niet genoeg zelfvertrouwen
 • je hoofd zit vol
 • je vermijdt voortdurend het conflict
 • je bent bang voor afwijzing
 • je bent bang om de controle te verliezen
 • je bent bang om zekerheid te verliezen
 • Je bent bang om kritiek te krijgen
 • je gevoel gaat met je aan de haal
 • je weet niet precies wat je wil, bijvoorbeeld in je loopbaan

Balans herstellen met Life coaching (op locatie Goirle)

De mate waarin denken, willen en voelen op één lijn zitten bepalen voor een groot deel je gezondheid. Sterker nog, als deze drie niet in balans zijn, krijg je last van je gezondheid of merk je dat je niet verder ontwikkelt. Daarom koppel ik het coachen altijd aan deze drie-eenheid. De puzzelstukjes moeten als het ware in elkaar vallen.

We gaan samen op zoek naar wat jou weer in balans brengt en daar gaan we in een professionele coachruimte in Goirle mee aan de slag. Je zal zien dat je het antwoord zelf al hebt, ik help je alleen mee die te vinden.


Neem de volgende stap voor Life Coaching in Goirle

Neem contact met me op om aan de slag te gaan met je ontwikkeling of om jezelf weer in balans te krijgen. Dit doen we dichtbij jouw eigen woonomgeving, in Goirle.

  Om spam te voorkomen vragen we je de
  onderstaande code over te typen.

  captcha