Heb je het gevoel dat je stilstaat in je ontwikkeling? Lig je ’s nachts wakker, omdat je ligt te piekeren? Heb je moeite om grenzen te stellen en kom je daardoor iedere keer in de problemen?

Dit zijn zomaar een paar voorbeelden van zaken die je leven behoorlijk uit balans halen. Ze kunnen zelfs gezondheidsproblemen veroorzaken. Zo is er nog veel meer te benoemen waar het zakelijk of privé beter kan of moet. Je weet alleen niet hoe je het moet aanpakken.Vind je innerlijke held met coaching
Het antwoord op je vragen zit in jezelf en ik help je om deze te vinden. In ieder persoon schuilt namelijk een held, maar nog niet iedereen heeft deze gevonden. Tijdens een coachtraject gaan we aan de slag om de held in jou te vinden.

Wat kun je verwachten?
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we of het wederzijds klikt. In de gesprekken daarna onderzoeken we wat jouw hulpvraag is en gaan we daarmee aan de slag. Dat doen we tijdens gesprekken, maar dat kunnen ook opdrachten zijn waar je thuis mee aan de slag gaat. 

Gemiddeld duurt een coachingtraject 5 tot 8 bijeenkomsten. Het tempo waarin de bijeenkomsten plaatsvinden bepaal jezelf. We spreken af in Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch of Goirle. Als je dat wil, kun je ook zelf voor een locatie kiezen. We sluiten het coachtraject af op het moment dat jij tevreden bent. 

Wat levert het je op?
Een coachtraject levert je minder stress en meer rust op. Het geeft je meer inzicht, meer zelfbewustzijn. Misschien zelfs wel een andere manier van denken, een andere blik naar de buitenwereld. En vooral meer aandacht voor je gevoel, je eigen wil. Je vindt je innerlijke held.

Aan de slag?
Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om te horen waar we mee aan de slag kunnen gaan.